Inschrijven WCCR 2020
Zaterdag 29 augustus

Een rally voor zowel beginners als gevorderden met klassieke of speciale auto’s. Er wordt voornamelijk via toeristische secundaire wegen gereden volgens het bol-pijl systeem en een kaartleestraject. Hierover krijgt u voor de start d.m.v. een briefing uitleg. Het wedstrijd element wordt bepaald door klassementsproeven, regelmatigheidstrajecten en stempelposten met en zonder verrassingen.

De opbrengst van de rally komt geheel ten goede aan nog nader te bepalen goede doelen in de gemeente Waalre en omstreken.

Deelname en kosten:

De totale kosten voor deze rallydag bedragen per equipe € 399 incl. 21% BTW
Kosten voor een derde bijrijder (niet toegestaan in de Sport-klasse) bedragen €199 incl. 21% BTW
Maximaal aantal deelnemers: 135.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier of via een e-mail naar info@waalrerally.nl

De opbrengst van de rally komt geheel ten goede aan nog nader te bepalen goede doelen in de gemeente Waalre en omstreken.

Wenst u niet mee te rijden in de rally maar wilt u wel graag aanwezig zijn tijdens de prijsuitreiking en BBQ? De kosten hiervoor bedragen € 35,00 incl. 21% BTW

Losse avondtoegang

Naast deelname per equipe bestaat ook de mogelijkheid tot sponsoring. Mede dankzij onze sponsoren zijn wij in staat om een aantal niet gesubsidieerde goede doelen in Waalre te ondersteunen.

Sponsormogelijkheden

Inschrijfformulier


Stichting Waalre Classic Car Rally hecht waarde aan uw privacy. Lees hier onze Privacy Statement.

Bij annuleren binnen 1 maand vóór de rallydatum vindt geen restitutie plaats. Uw inschrijving is pas definitief wanneer betaling is ontvangen.

WAALRE
CLASSIC CAR RALLY
2020

Inschrijven